Weidefeest.nl

Playbackshow

Vrijdag 5 juli: Playbackshow.

Voor de volwassenen die meedoen aan de meerkamp is deelname aan de playbackshow verplicht. Dit geldt niet voor de kinderteams.
Er is dit jaar weer een thema aan de playbackshow gekoppeld.
Het thema van de playbackshow 2019 is: Eurovisie songfestival!


Sinds 1956 doen er inmiddels 43 landen mee aan het Eurovisie songfestival, dus genoeg keus aan liedjes voor jullie om er één uit te kiezen uit je favoriete jaartal of favoriete land en je creatief uit te leven!

Opgeven kan tot 12 juni via opgave@weidefeest.nl. De liedjes voor de playbackshow kunnen als mp3 worden gemaild. Mocht dit niet lukken dan kunnen deze bij de loting aangeleverd worden op usb.

De volgorde van optreden wordt bepaald door middel van loting, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen, op woensdag 26 juni van 19:00 tot 20:00 in de Jan Barbierschool.

I.v.m. de veiligheid en de houdbaarheid van het podium is het niet toegestaan om te schroeven en/of spijkeren in het podium. Een spijkertje kan snel worden vergeten en we willen graag ongelukken voorkomen.
Het formaat van podium is 6×4,8 meter en mag niet gewijzigd worden. Het gebruik van kabels, haspels, katrollen, enz. in overleg met organisatie. Vuur, fakkels, sterretjes, enz. zijn i.v.m. de brandveiligheid verboden net als het in gevaar brengen van overige deelnemers, personeel en toeschouwers.Mocht er confetti en/of dergelijke gebruikt worden tijdens de act houdt er dan rekening mee dat alleen de afbreekbare varianten gebruikt mogen worden. Dit is wel zo prettig voor het vee wat naderhand op de weide komt te grazen.

Graag jullie begrip voor bovenstaande punten.
Elk team krijgt 10 minuten voor de uitvoering van de act. (inclusief opbouwen, exclusief afbreken)
De joker mag natuurlijk ook weer tijdens de playback worden ingezet.