Weidefeest 2019

Beste buurtbewoners, 

Ook dit jaar zijn we enthousiast bezig geweest om het weidefeest te organiseren. Helaas blijken de vaste lasten elk jaar hoger te worden, zoals de huur van de tent, en inkoop van drank. Na een succesvolle start van het Keizerskroon bier vorig jaar, hebben we dit jaar opnieuw gekozen voor dit bier. Dit bier zit in PET-flesjes, wat door een lagere literprijs en geen verspilling nog altijd een stuk goedkoper is dan tapbier. Desondanks worden ook de andere kosten omtrent het weidefeest ieder jaar hogen. Daarom hebben we moeten besluiten de muntprijs te verhogen naar €2,00 per munt.

Er zit geen statiegeld op de flesjes, dus deze mogen na consumptie in de plasticcontainer weggegooid worden. Graag willen we wel de doppen apart inzamelen en doneren aan een goed doel. Met deze doppen steunen we onder andere het Diabetes Fonds.

Leden van voetbalvereniging MVV ’69 uit Marle staan ook dit jaar weer achter de bar. Samen zullen de vrijwilligers van de damclub, de volleybal en de voetbal, u graag helpen aan een lekker drankje!

Met elkaar zullen wij ook dit jaar weer ons best doen om het weidefeest tot een succes te maken.

Namens het bestuur een sportief en vrolijk weidefeest toegewenst!